Πέμπτης...ταξίδια!!! Πέμπτης...book!!!

Η Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου Πρασινάδας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό βιβλίο της.

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο γεμάτο ταξίδια, εργασίες, ζωγραφιές, κείμενα, ποιήματα, σπαζοκεφαλιές, αστεία, εικόνες, γέλια, χαρές ...

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε με κέφι και χαμόγελο...

Βίρα τις άγκυρες...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


"Δημιουργώ εκ του μηδενός"

   Σήμερα είμαστε όλοι πολύ πολύ περήφανοι και χαρούμενοι! 
Μας ήρθε μήνυμα πως  η υποψηφιότητα μας 

"Αιολικό πάρκο"

επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας στο διαγωνισμό Τέχνης 
Δημιουργώ εκ του μηδενός.






Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ
στα κορίτσια μας

 Γρ. Φρειδερίκη
Ζ. Μαρία
 Θ. Αντωνία
Ν. Μαγδαληνή

Οι οδηγίες του διαγωνισμού λένε:
Τα σχολεία που θα ειδοποιηθούν ότι προκρίθηκαν καλούνται να συσκευάσουν και να αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 το έργο σε διεύθυνση που θα κοινοποιηθεί στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με νέο έγγραφο τις επόμενες ημέρες. Τα έργα θα συνοδεύονται από μικρό καρτελάκι στο οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς τα ονοματεπώνυμα των μαθητών που έχουν δημιουργήσει το έργο, η τάξη τους καθώς και τα στοιχεία του σχολείου στο οποίο φοιτούν (τίτλος σχολείου - πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση– τηλέφωνο- FAX).
Τα έργα δεν θα επιστραφούν. Όλα τα έργα θα εκτεθούν σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα προκειμένου να μπορέσουν να τα επισκεφθούν μαθητές στο πλαίσιο των σχολικών επισκέψεων. Κατά τον μήνα Μάιο 2013 θα οριστεί από τα δύο συνεργαζόμενα Υπουργεία (Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού) μικτή επιτροπή που θα κρίνει τα έργα και θα επιλέξει τα δέκα καλύτερα, πέντε από μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πέντε από μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους δημιουργούς των οποίων θα αποσταλεί έπαινος. Τα έργα αυτά, εν είδει τιμητικής διάκρισης, θα εκτεθούν τον Ιούνιο του 2013 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε έκθεση που, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, θα φιλοξενεί έργα φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών με την ίδια θεματολογία. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής θα καλύψει τα έξοδα της τελικής αποστολής των έργων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου