Πέμπτης...ταξίδια!!! Πέμπτης...book!!!

Η Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου Πρασινάδας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό βιβλίο της.

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο γεμάτο ταξίδια, εργασίες, ζωγραφιές, κείμενα, ποιήματα, σπαζοκεφαλιές, αστεία, εικόνες, γέλια, χαρές ...

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε με κέφι και χαμόγελο...

Βίρα τις άγκυρες...

Κυριακή 21 Απριλίου 2013


 
actionaid
Newsletter
Από τις 21-28 Απριλίου ζητάμε δασκάλους για όλα τα παιδιά του κόσμου! 
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, 
Σε μόλις 2 μέρες ξεκινάει η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση η οποία υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η φετινή εκστρατεία είναι η μαζικότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με 48.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς από 800 σχολεία να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για αυτό.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που συνάδελφοί σας θα ήθελαν και εκείνοι να συμμετάσχουν στην εκστρατεία υπάρχει ακόμα χρόνος και μπορούν να βρουν το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό της εδώ. 
Επίσης στην ενότητα «Δες τι συμβαίνει» της ιστοσελίδας μας, θα ανανεώνουμε καθημερινά το υλικό που μας στέλνετε ενώ θα ενημερώνουμε και τη σελίδα του Εκπαιδευτικού Τομέα στο Facebook (εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις από το facebook μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα).
Το υλικό που θα μας στείλετε καθώς και ο τελικός αριθμός των μαθητών που θα συμμετάσχει έχει σημασία. Είστε η δύναμη της Παγκόσμιας Εκστρατείας για την Εκπαίδευση η οποία ασκεί πίεση προς τους παγκόσμιους αρχηγούς ώστε η Εκπαίδευση για Όλους να γίνει πραγματικότητα (εδώ μπορείτε να δείτε και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εκστρατείας)!
Για αυτό ας φωνάξουμε και φέτος δυνατά «Όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους».
Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση!
Φιλικά,
Δέσποινα Καρδογέρου, Δήμητρα Ντιρογιάννη, Χρυσούλα Σταματούκου, Μαρίζα Τσαχάλη
Εκπαιδευτικός Τομέας ActionAid Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου